Library Media Center

Library Schedule
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday

11:00am-11:30am

Christine Marin

11:00am-11:25am

25 min open block

11:00am-11:30am

Bianca Tomer

11:00am-11:30am

Mike McDougall

11:00am-11:30am

Katie Jessup

11:30am-11:50am

20 min open block

11:25am-11:55am

Alice Donawerth

11:30am-12:00pm

30 min open block

11:30am-111:50am

20 min open block

11:30am-11:50am

Patty Manning

11:50am-12:20pm

30 min open block

11:55am-12:25pm

Allie Hinkelman

12:10pm-12:40pm

30 min open block

11:50am-12:20pm

Erica Christensen

11:50am-12:20pm

Kayla Breidenbach

12:40pm-1:10pm

30 min open block

12:40pm-1:10pm

Kellee Kolano

12:40pm-1:10pm

Jessica Rahman

12:45pm-1:15pm

Carolyn Gray

12:45pm-1:15pm

Stacy Bunte

1:15pm-1:55pm

40 min open block

1:15pm-1:45pm

Nikki Portnoff

1:15pm-1:45pm

Allison Wilder

1:15pm-1:45pm

Robin Pelzer

1:15pm-1:45pm

30 min open block

1:55pm-2:25pm

Kathy Conroy

1:55pm-2:25pm

Crystal Denver

1:55pm-2:25pm

Caryn Anderson

1:55pm-2:25pm

Jayne Randell

1:55pm-2:25pm

Alane Kruk